Nieuwbouw

Het ontwikkelen en bouwen van utiliteitsgebouwen en (seriematig) bouwen van woningen is één van onze expertises. Wanneer u met Kreeft samenwerkt voor uw uitdaging in woningbouw of utiliteitsbouw profiteert u behalve bijna 125 jaar kennis en ervaring in de uitvoering, ook van advies op maat voor, en professionele begeleiding tijdens, het project. Kortom; Bouwbedrijf Kreeft is uw veelzijdige en flexibele partner bij de nieuwbouw van woningen, scholen, kantoren en bedrijfsruimten. Ook profiteren en uw nieuwbouwproject op maat bespreken? Neem nu vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Projecten

Kreeft legt de lat voor zichzelf erg hoog en daar profiteren wij van. Je merkt dat iedereen bij het bedrijf de beste kwaliteit wil leveren, zowel in de adviesfase als tijdens de bouw. – Marian Teer, Directeur en bestuurder woonstede

Seriematige woningbouw op maat met de Flexvalleywoning

Speciaal voor het bouwen van betaalbare, seriematige woningen hebben wij samen met partners de Flexvalleywoning ontwikkeld. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn in dit concept de uitgangspunten. Het grote voordeel is dat er binnen gestandaardiseerde elementen toch een hoge mate van maatwerk mogelijk is, voor een lage prijs. Total engineering waarmee de opdrachtgever maximaal wordt ontzorgd, resulterend in een energiezuinige woning die klaar is voor innovaties in de toekomst. Download nu de brochure voor meer informatie over de Flexvalleywoning.

Brochure Flexvalley

Bouwen en onderhouden van duurzame Nom-keur woningen

Bij Kreeft zijn wij Innovatief als het gaat om het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van duurzame NOM-keur woningen. Naast seriematige woningbouw bent u voor het realiseren van luxe, vrijstaande woningen en het turnkey ontwikkelen van appartementen dan ook bij ons aan het juiste adres. Als betrokken partner denken we uiteraard graag vanaf het begin met u mee, om te komen tot de uitvoering die aansluit bij al uw wensen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Samenwerken of behoefte aan meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

Logo MG

Utiliteitsbouw op maat

Utiliteitsbouw zoals het op maat bouwen van onder andere nieuwe scholen, clubhuizen, restaurants, kantoren of andersoortige bedrijfsruimten in alle soorten en maten hoort ook bij onze veelzijdige en flexibele dienstverlening. Vanaf het begin van het bouwproces denken wij met u mee om zo het voor u ideale gebouw te ontwikkelen en realiseren. Indien gewenst kunnen we het volledige project van initiatief, via ketensamenwerking in bouwteamverband, tot in gebruik name volledig turnkey voor u verzorgen.

De voordelen van ketensamenwerking in bouwteamverband

Onze focus ligt niet alleen op het bouwen zelf, maar voor een belangrijk deel ook in de samenwerking tussen de verschillende stakeholders en ketenpartners die betrokken zijn bij het bouwproces. Door specialistische kennisoverdracht in bouwteamverband zijn forse besparingen mogelijk en kunt u als klant profiteren van andere voordelen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Meer weten over wat wij specifiek voor uw uitdaging in woningbouw of utiliteitsbouw kunnen betekenen? Neem dan nu contact op.

Contact opnemen

Waar bent u naar op zoek?