CSG Het Streek Ede

Bouwbezoek

Maandag brachten 52 leerlingen van het @lodensteincollege een bezoek aan Bouwbedrijf Kreeft. Zij kregen een rondleiding over de bouw van @hetstreeklyceum en hebben kennis gemaakt met het stapelsysteem van @drystack_bv . In onze werkplaats hebben de leerlingen een houten huis in elkaar getimmerd, waarna de bouwers van het mooiste huis een leuke verrassing kregen! Het was een zeer geslaagde dag!

De bouw maakt het

Bouwupdate

Vorige week woensdag hebben we samen met een aantal leerlingen van @hetstreeklyceum op feestelijke wijze het hoogste punt gevierd van het nieuwe schoolgebouw voor CSG het Streek.

Ondertussen wordt er zeer voorspoedig door @drystack_bv en @destapelaars gewerkt aan de gevels.
Wij zijn blij met de eerste resultaten. Wordt vervolgd!

Bouwupdate

Samen met onze vaste partners is het gelukt om het casco voor de zomer af te ronden en gaan we ook in de vakantieperiode door met de gevels en het dak. Voor de gevels gaan we werken met @drystack_bv , een circulair metselsysteem met de hoogst haalbare CO2 besparing.

Het doel is om de leerlingen van CSG Het Streek na de zomervakantie van 2024 een mooie start te laten maken in het nieuwe pand.

CSG Het Streek Ede

Nieuwbouw CSG Het Streek krijgt langzaam maar zeker vorm! 🚧👷‍♀️
De nieuwbouw van Het Streek vordert in een mooi tempo en de contouren van het nieuwe gebouw zijn inmiddels al goed zichtbaar.
Samen met onze regionale onderaannemers zetten we ons in om een nieuw schoolgebouw van hoge kwaliteit te realiseren dat straks aan alle moderne eisen voldoet en voorzieningen biedt die nodig zijn voor een optimale leeromgeving.

START NIEUWBOUW

Woensdag is de nieuwbouw van het Streek Lyceum officieel gestart.
Met een gezamenlijke krachtspanning is het startsein voor de bouw gegeven door Wilfred Nep, Leon Meijer en Jonas Moormann.

Bekijk hier het artikel

VOORBEREIDINGSFASE

De voorbereidingen voor de nieuwbouw van CSG Het Streek zijn al in volle gang.

In januari 2023 starten wij met de nieuwbouw welke naar verwachting in het voorjaar van 2024 wordt opgeleverd.

Waar bent u naar op zoek?