Werken bij

Spreken het verhaal en de expertises op deze website van ons vooruitstrevende bouwbedrijf uit Ede jou aan? Wil jij je blijven ontwikkelen? En samen met een professioneel en gezellig team meewerken aan bouwgerelateerde oplossingen, die aansluiten bij de wensen van opdrachtgevers en behoeften van eindgebruikers? Vandaag en Morgen? Kom dan werken bij Kreeft! Waar het vakmanschap van onze mensen als fundament geldt. Bekijk nu onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Ben jij geknipt voor Kreeft?

Ons werk gaat over het vakmanschap dat komt kijken bij het bouwen aan morgen. Daarom werken we samen met traditioneel vakmanschap, innovatieve technieken, duurzame tools én eigentijdse talenten aan de toekomst. Ben jij zo’n eigentijds talent met deze toekomstbestendige tools en skills in je pakket? Dan ben jij geknipt voor Kreeft!

Stuur je motivatie

Onze vacatures

Daarom werken bij Kreeft!

Zo investeren we in nieuwe, groene, methodes en circulaire technieken én adviseren/(her)gebruiken we bij voorkeur materialen die bijdragen aan de reductie van de ecologische voetafdruk. Doordat wij onze expertise combineren met die van specialistische ketenpartners kunnen we voor elk project een efficiënt en duurzaam proces garanderen.

Gezellig team

En nóg gezelligere vrijdagmiddagborrels bij ons in de kantine.

Groei en ontwikkeling

Afhankelijk van jouw ambitie en inzet kun jij je blijven door ontwikkelen.

Goede voorwaarden

Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en ontwikkeling.

Waar bent u naar op zoek?