Ontwikkeling

Projectontwikkeling vraagt om even deskundig als specialistische vakkennis, of het nou gaat om nieuwbouw of om een herbestemming. Op basis van onze ervaringen, kennis van de lokale markt zijn we in staat om met u mee te denken en een conceptmatige aanpak bij uw wensen te ontwikkelen. Mede doordat wij naast het inzetten van onze eigen expertise, samenwerken met professionele (regio)partners kunnen wij u op elk gewenst niveau, en in elke fase van het proces op maat van dienst zijn. Ook profiteren van de combinatie van onze expertises en ons lokale netwerk? Neem nu vrijblijvend contact op om uw project of ontwikkeling persoonlijk te bespreken!

Contact opnemen

Projecten

Een prettige samenwerkingspartner waar je écht op kunt bouwen. – Herbert Bosch, Samen Thuis Vastgoedontwikkeling

Projectontwikkeling is een vak apart

Eigentijdse en toekomstbestendige projectontwikkelingen verzorgen is een vak apart dat om een hoge mate van veelzijdigheid en flexibiliteit vraagt. Dankzij de combinatie van ons uitgebreide pakket aan expertises en multifunctionele team met vakmensen, is dat precies wat wij u te bieden hebben.

Neem contact op

De kwaliteit van innovatie en duurzaamheid

Bij ieder project en elke ontwikkeling steken wij onze energie in het verzorgen van een zo milieubewust mogelijk proces en resultaat. Want naast kwaliteit staat ook duurzaamheid centraal in onze dienstverlening. Wanneer wij in het bouwproces al in de ontwerpfase zijn ingeschakeld, adviseren we opdrachtgevers over de meest duurzame oplossingen die circulair bouwen te bieden hebben. De focus op innovatie helpt ons om onze kwaliteitsstandaard hoog te houden, doorlooptijden te verkorten en onze diensten, zoals prestatieonderhoud met afkoop op lange termijn, te kunnen leveren tegen een marktconforme prijs.

Meer over ons

Samenwerken, samen ontwikkelen

Meer weten over samenwerken met Kreeft in het algemeen of bespreken wat wij specifiek voor u en uw uitdaging in projectontwikkeling kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Waar bent u naar op zoek?