Restauratie

Het uitvoeren van werkzaamheden om historische en (rijks)monumentale panden naar hun oorspronkelijke staat te krijgen én in optimale conditie te houden valt onder restauratie.
Monumenten bestaan uit historische constructies, materialen en afwerkingen die in veel gevallen sterk afwijken van huidige bouwstructuren- en technieken.
Restauraties vragen, naast tijd en aandacht, dus om specialistische kennis van het gebruik van bestaande materialen.

Bij Kreeft beschikken wij over de deskundigheid en het vakmanschap om de restauratie van alle soorten historische panden en monumenten op maat te verzorgen. Daarnaast zijn wij met het oog op duurzaamheid en comfort in staat om deze panden van eigentijdse, toekomstbestendige
technieken te voorzien.
Meer weten of samenwerken? Neem dan nu contact met ons op om uw uitdaging persoonlijk te bespreken.

Contact opnemen

Projecten

Gespecialiseerd in restauratie monumentale gebouwen

Het werken met monumentale gebouwen vraagt om een specialistische aanpak. De aandacht voor details is hierbij essentieel. Bij Bouwbedrijf Kreeft zijn we op basis van ruime ervaring gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van deze relatief kwetsbare omgevingen.

Lees hier verder hoe Kreeft zich voorbereid voor de ERM-certificering als erkend restauratiebouwbedrijf.

Voorbereiding ERM-certificering

Erkend restaurateur

Bent u in het bezit bent van een gemeentelijk of rijksmonument dat onderhouden of gerestaureerd moet worden? Dan kiest u natuurlijk het liefst voor een deskundige partner met expertise in de monumentenzorg. Kennis en kunde die nodig is om dit specifieke werk van de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Bij Bouwbedrijf Kreeft hebben wij hiervoor specialisten in huis en zijn wij erkend door de Monumentenwacht Gelderland voor de uitvoering van restauratieprojecten.

Logo MG

Waar bent u naar op zoek?