Restauratie

U bent eigenaar van één of meer gebouwen of verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed van bijvoorbeeld een school of zorginstelling. Hoe regelt u dan een kleine verbouwing of een grote bouwkundige ingreep, zoals een complete renovatie? Wij begrijpen dat zo’n vraagstuk soms een grote uitdaging kan zijn. Op basis van uw wensen komen onze vakmensen met een advies op maat, waarna de verbouwing of restauratie kan beginnen. Interesse? Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Projecten

Gespecialiseerd in restauratie monumentale gebouwen

Het werken met monumentale gebouwen vraagt om een specialistische aanpak. De aandacht voor details is hierbij essentieel. Bij Bouwbedrijf Kreeft zijn we op basis van ruime ervaring gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van deze relatief kwetsbare omgevingen.

Erkend restaurateur

Bent u in het bezit bent van een gemeentelijk of rijksmonument dat onderhouden of gerestaureerd moet worden? Dan kiest u natuurlijk het liefst voor een deskundige partner met expertise in de monumentenzorg. Kennis en kunde die nodig is om dit specifieke werk van de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Bij Bouwbedrijf Kreeft hebben wij hiervoor specialisten in huis en zijn wij erkend door de Monumentenwacht Gelderland voor de uitvoering van restauratieprojecten.

Logo MG

Waar bent u naar op zoek?