Monumentale Villa Doorn

MRC Doorn – April

MRC DOORN – Oktober

Nu de steigers weg zijn is de pracht van de monumentale Villa Aardenburg in Doorn weer te zien. Aan de buitenzijde wordt de laatste hand gelegd aan de hekwerken. Binnen is het schilderwerk nog volop in uitvoering. Het gehele werk zal eind januari afgerond zijn.

MRC Doorn – Juni

Villa Aardenburg in Doorn herleeft in oude glorie!
De statige villa ‘Aardenburg’, gevestigd op het terrein van het militair revalidatiecentrum in Doorn, wordt momenteel gerestaureerd.
De kroonlijsten zijn op vakkundige wijze hersteld waardoor ze weer de prachtige uitstraling van vroeger hebben.
Ook de schoorstenen zijn weer in oude stijl opgemetseld en worden momenteel rondom voorzien van sierlijsten waardoor ze een prachtige finishing touch krijgen.

UPDATE

Momenteel worden de gevels en kozijnen aangepakt en brengen we de oude kleuren en details van rond 1900 weer in oude glorie terug.

Start renovatie

Onlangs zijn wij gestart met de renovatie van een monumentale villa Aardenburg op het MRC terrein (militair revalidatie centrum) te Doorn. Het gehele zinken roevendak wordt vervangen. Daarnaast wordt het schilderwerk van gevel, ramen, deuren, kozijnen, goten en overstekken weer in goede staat gebracht. Dit alles wordt uitgevoerd onder ERM certificering.

Waar bent u naar op zoek?