Onderhoud

Een optimale conditie en lange levensduur van uw woning, kantoor, bedrijfspand of monument is waar u als eigenaar of beheerder op wilt kunnen vertrouwen. Afhankelijk van het type pand, de staat en het doel ontzorgen wij opdrachtgevers met planmatig onderhoud, niet-planmatig onderhoud, correctief onderhoud of het opstellen van Meerjaren Onderhouds Plannen (MJOP). Benieuwd wat wij voor uw onderhoudsobject(en) kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Projecten

Totaalonderhoud met een MJOP

Wilt u inzicht hebben in de huidige staat van uw pand en wat de onderhoudskosten op de lange termijn zijn om deze in optimale conditie te krijgen én houden? Dan verzorgen wij voor u een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) op maat. Een MJOP voorkomt dat u voor onnodige verrassingen komt te staan en garandeert een optimale staat van uw object. We stemmen de inhoud af op uw wensen en adviseren u uiteraard graag over de gevolgen, voor- en nadelen bij de te maken keuzes.

Preventief, planmatig en correctief onderhoud

Preventief onderhoud voeren wij uit om de levensduur te verlengen, te voldoen aan wettelijke verplichtingen en om correctief onderhoud waar mogelijk te voorkomen. Dit wordt daarom uitgevoerd in regelmatig terugkerende cyclussen zoals bijvoorbeeld dakinspecties, controle hang- en sluitwerk en liftkeuringen.

Onder planmatig onderhoud verstaan wij het tijdig vervangen van gebouwonderdelen zoals bijvoorbeeld dakbedekkingen om onnodige kosten door lekkage te voorkomen.

Onder correctief onderhoud verstaan wij onderhoudswerk dat voortvloeit uit woningmutaties of dagelijks onderhoud, ook wel genoemd niet Planmatig Onderhoud (NPO) zoals bijvoorbeeld het verhelpen van een lekkage of vervangen van een defect voordeurslot. Ook profiteren van betaalbaar en vakkundig onderhoudswerk op maat? Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Gespecialiseerd in zorginstellingen en ziekenhuizen

Het werken in zorginstellingen en ziekenhuizen vraagt om een specialistische aanpak. De aandacht voor onnodige overlast, hygiëne en het werken volgens een strakke planning is hierbij essentieel. Bij Bouwbedrijf Kreeft zijn we op basis van ruime ervaring gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van deze relatief kwetsbare omgevingen.

Dynamische uitvoering van onderhoudswerkzaamheden

Onverwachte gebeurtenissen vragen om een dynamische bedrijfsvoering. Daarom passen wij onze processen graag aan op uw specifieke vragen. Wij zoeken de best passende oplossing bij uw uitdaging in onderhoud. Bij Bouwbedrijf Kreeft werken we bovendien zoveel mogelijk met vaste mensen, zo heeft u steeds één aanspreekpunt en gaat de kennis van uw terrein en gebouwen niet verloren.

Meer over ons

Waar bent u naar op zoek?