Van Essen Kazerne Ede

START AFBOUW

De steigers zijn weg en de vakkundig gerestaureerde gevels komen er prachtig uit! Ondertussen volop aan de slag met de afbouw en nu buiten de nutspartijen ook aan de slag zijn, kunnen we de planning gaan opmaken richting oplevering.

Video: Ruben’s Drone

START TRANSFORMATIE

In opdracht van Woonstede en De Bunte Vastgoed zijn we begin dit jaar gestart met de transformatie van de Van Essen Kazerne naar woningen. Het sloopwerk is gereed en de opbouw van de woningen is begonnen. De woningscheidende wanden zijn geplaatst en bij de (huur)woningen zijn de nieuwe ramen aangebracht. Daarnaast is de gevel- en dakrenovatie deels uitgevoerd waardoor de steigers zijn gedemonteerd. Voor de komende maanden ligt de focus op de afbouw van de woningen.

Samenwerking De Bunte Vastgoed en Woonstede

Modern wonen in een historisch pand.

De samenwerking met De Bunte Vastgoed en Woonstede voor een nieuw project is een feit.
Deze week zijn de definitieve stukken ondertekend om de rijksmonumentale Van Essen Kazerne, de voormalige artilleriekazerne, te transformeren naar 16 koopwoningen en 24 huurwoningen.
Na tientallen jaren het onderhoud te hebben verricht gaan we nu dit prachtige pand restaureren en wordt er een mooie herbestemming aan gegeven.

Waar bent u naar op zoek?