40 appartementen Van Heutszlaan Ede

BOUWEN IN GELDERLAND

Mooi artikel over de oplevering van het nieuwe appartementencomplex aan de Van Heutszlaan in Ede in het blad Bouwen in Gelderland.
Benieuwd naar het artikel? Lees het volledige artikel via: https://buff.ly/38UuhxI

UPDATE APRIL

Vorige week maandag zijn aan Woonstede 40 sociale huurappartementen aan de Van Heutszlaan in Ede opgeleverd! Het ontwerp van AAArchitecten is omgezet tot een prachtresultaat. Dit project is uitgevoerd met een innovatief hoogwaardig geïsoleerd gevelsysteem van Rc Panels met de uitgangspunten van steigerloos bouwen. We hebben er uiteraard weer even een feestje van gemaakt en we wensen de bewoners heel veel woonplezier!

Nieuwe toekomstgerichte combinatie steigerloos bouwen

Lees hier meer over de samenwerking met Metselgilde, RC Panels en AAArchitecten.

Update November 2021

Update Van Heutszlaan Ede

We zijn onlangs gestart met de montage van de prefab gevelelementen van Rc Panels. Een mooi voorbeeld van industrialisatie, innoveren en samenwerken.
Naast de steigerloze montage van de elementen worden tevens de balkons van Vebo met Schöck IDock systeem gemonteerd door RED Building.
Eind oktober verwachten wij het kalkzandsteen casco van Calduran volledig omkleed te hebben zodat we kunnen starten met de afbouw.

Update Juni 2021

Update mei 2021

Het tempo zit er goed in en we liggen strak op schema. Deze week wordt de 1e verdiepingsvloer gelegd om hem vervolgens ook nog deze maand af te storten. De dronefotograaf heeft weer een aantal mooie plaatjes geschoten.

Update maart 2021

Afgelopen week is door Hardeman Kelderbouw de keldervloer gestort en deze week gaan ze verder met de kelderwanden. Zelf zullen wij de souterrainvloer leggen welke wordt geleverd door Bruil EBM.
Over twee weken gaat Metselgilde starten met het kalkzandsteen lijmwerk in het souterrain zodat wij een week later kunnen starten met de begane grondvloer geleverd door Geelen Beton.

Update februari 2021

We zijn onlangs voor woningcorporatie Woonstede gestart met de realisatie van 40 huurappartementen aan de Van Heutszlaan in Ede.

Het ontwerp is van AAArchitecten en conStabiel is als constructeur bij het project betrokken.

De verwachte bouwtijd is circa 16 maanden, dus 2e kwartaal 2022 verwachten wij het gebouw en omliggende terrein gereed te hebben.

Update December 2020

Waar bent u naar op zoek?