Meander Medisch Centrum

MEANDER MEDISCH CENTRUM – Mei

De bouwkundige oplevering van de uitbreiding heeft inmiddels plaatsgevonden. Het Meander werkt momenteel aan de laatste onderdelen van de inrichting van deze fraaie nieuwe vleugel aan het ziekenhuis, waarna deze binnenkort in gebruik genomen wordt.

De nieuwbouw bij het Meander Medisch Centrum te Amersfoort vordert en is volop in de afbouwfase beland.

In deze fase is het een drukte van belang met, wandenbouwers, stukadoors, schilders, plafonneurs, installateurs en ook de aanwezigheid van de specialisten welke de OK-ruimten inrichten met de benodigde medische apparatuur.

Tijdens het bouwbezoek hebben wij dit met eigen ogen mogen aanschouwen.

UITBREIDING AUGUSTUS

Ondertussen zijn de werkzaamheden verder uitgebreid. De fundering voor de nieuwbouw is aangebracht, medio juli de begane grond vloer gelegd en de balken voor de begane grond zijn uit getimmerd en gestort. Eind juli is de begane grond vloer gestort en de prefab-wanden, kolommen en staalconstructie aangebracht.

Na de vakantie wordt de steiger verder opgebouwd en de 1e verdiepingsvloer gelegd. Vervolgens worden de werkzaamheden herhaald voor de 1e en 2e verdieping en aansluitend de dakvloer.

START MAART

Voor het  mogen wij een gedeelte aan het bestaande ziekenhuis bouwen. Het betreft de uitbreiding van het OK-complex en de afdeling hartbewaking (CCU), bestaande uit 3 bouwlagen.

Momenteel zijn we bezig met de terreininrichting. Doordat we te maken hebben met een ziekenhuis dat gewoon doordraait, zijn er extra voorzieningen getroffen om de bouwactiviteiten zoveel als mogelijk te scheiden van het ziekenhuis.

Waar bent u naar op zoek?