De Koningshof Renswoude

UPDATE SEPTEMBER

Deze maand worden de dakpannen gelegd waarna de zonnepanelen worden geplaatst op het platte dak. Na deze werkzaamheden worden de steigers gedemonteerd en wordt er gestart met de bouw van de buitenbergingen.

De afbouw binnen is in volle gang zoals het tegelen van badkamers en toiletten en de montage van installaties.

UPDATE JUNI

We vorderen gestaag met het metselwerk. Dit wordt medio juni afgerond waarna het keimwerk wordt aangebracht. Volgende week beginnen we met de montage van de dakplaten en de afbouw binnen zoals binnenwanden en installaties.

UPDATE MEI

De afgelopen weken zijn de appartementen steeds meer zichtbaar geworden. De tweede verdiepingsvloer is aangebracht en voor de zomer monteren we de dakelementen. Daarnaast is er gestart met het metselwerk en beginnen we op korte termijn met de afbouw binnen

START FUNDERINGSWERKZAAMHEDEN

Begin 2022 zijn we gestart met de nieuwbouw van 12 appartementen de Koningshof in Renswoude.
Alle appartementen zijn inmiddels al verkocht en nadat we begin januari de voormalige supermarkt hebben gesloopt, zijn we gestart met de funderingswerkzaamheden.
Enkele weken geleden hebben we de geïsoleerde kanaalplaatvloeren voor de begane grond gelegd en zijn we aansluitend gestart met het lijmwerk van de kalkzandsteenwanden.
Afgelopen week hebben we de breedplaatvloeren en de balkons voor de 1e verdieping gelegd. Deze week zullen de installaties en de wapening in de vloer aangebracht worden en volgende week wordt het beton gestort.

Update Oktober 2021

Kastanjelaan Renswoude

Samen met Anton en Wijntje van Rinsum heeft Dirk Jan van den Brink de overeenkomst ondertekend voor de realisatie van 12 luxe appartementen in het centrum van Renswoude.

Op deze historische plek in Renswoude was vanaf circa 1885 een schoolgebouw in gebruik waarbij er in 1927 een hoofdonderwijzerswoning is gebouwd welke nu bewoond wordt door de familie Van Rinsum.

In 1951 is het schoolgebouw gesloopt en daarna gebruikt als tuin bij de woning. Anton en Wijntje van Rinsum zijn op die plek in 1973 een kruidenierswinkel gestart welke later is uitgegroeid naar een supermarkt. In 2019 is de supermarkt verhuisd naar het Dorpsplein en heeft de kringloop zijn intrek in het pand genomen.

De plannen voor een appartementencomplex lagen er al in 2019 en zijn nu werkelijkheid geworden. Begin 2022 wordt er gestart met de bouw.

Er zijn nog enkele appartementen te koop, kijk op https://www.henkbosmakelaardij.nl/41-9af2/nieuwbouw voor meer info.

 

Waar bent u naar op zoek?