IW4 – Wijkcentrum Veenendaal – Oefenlocatie brandweer

VIERING HOOGSTE PUNT

Onder toeziend oog van verschillende genodigden werd vorige week het hoogste punt gevierd voor de nieuwbouw van het bedrijfspand voor IW4, Wijkservice Veenendaal en de oefenlocatie van de brandweer.
De jongste medewerker van IW4 en een medewerker van Wijkservice kregen de eer om vanuit een hoogwerker boven op het dak de vlag in de mast te hijsen.

HetWerktNuGemeente Veenendaal

UPDATE JUNI

Sinds enkele weken is W. ten Ham Constructie gestart met de montage van de staalconstructie en het leggen van de kanaalplaatvloeren van Bruil EBM Beton. De bouw vordert gestaag en inmiddels is ook Hardeman & Van Harten gestart met de dak- en wandbeplating zodat vanaf volgende week De Boer Dakbedekkingen kan starten met de dakbedekking. Onze eigen vaklieden beginnen deze week met de houten stelkozijnen welke aan onze eigen werkplaats worden geproduceerd met hout van onze trouwe leverancier Tulp-Bijl.

START WERKZAAMHEDEN

We zijn begin maart gestart met de werkzaamheden aan de Transformatorstraat 1 in Veenendaal waar wij een nieuw duurzaam bedrijfspand gaan realiseren voor IW4, Wijkservice en de brandweer. De firma Dorrestijn Veenendaal is een flink eind op weg met het grondwerk en vorige week is de firma Augustinus B.V. gestart met de funderingswerkzaamheden.

Startsein bouw

Afgelopen vrijdag hebben wij officieel getekend voor de bouw van een gezamenlijk pand in Veenendaal bestemd voor IW4, Wijkservice Veenendaal en de oefenlocatie van de Brandweer. In februari 2022 starten we met de bouw.

Het pand zal energieneutraal gebouwd worden met duurzame materialen. Met zicht op de toekomst worden er 1300 zonnepanelen toegevoegd aan dit pand.

We kijken ernaar uit om van daadwerkelijk van start te gaan! Naar verwachting is het pand in het voorjaar van 2023 gereed.

Waar bent u naar op zoek?