IW4 – Wijkcentrum Veenendaal – Oefenlocatie brandweer

Dronevideo door pand

Het nieuwe bedrijfspand voor IW4, wijkservice Gemeente Veenendaal en oefenlocatie Brandweer, is al een tijdje in gebruik. Het leek ons een mooi moment om door Ruben Dillen een dronevideo te laten maken om dit prachtige project in beeld te brengen.

Opgeleverd! IW4, Wijkservice en oefenlocatie brandweer – Veenendaal

Na een bouwtijd van bijna 14 maanden hebben we de sleutel van het nieuwe pand overgedragen aan IW4, het Sociaal Ontwikkelbedrijf van de gemeenten Rhenen, Renswoude en Veenendaal. Naast IW4 wordt in dit pand ook Wijkservice Veenendaal en de oefenlocatie van de Brandweer gevestigd.

Afbouw

De afbouw van het nieuwe bedrijfspand voor IW4, Wijkservice en de brandweer is in volle gang. De interieurafwerkingen geven steeds meer vorm aan de ruimtes. Ook aan de buitenzijde wordt het eigentijdse ontwerp van IRP Bouwadvies steeds meer zichtbaar. Inmiddels is met ook gestart met de terreininrichting, we verwachten het gebouw medio april op te kunnen leveren.

Er wordt hard aan de afbouw gewerkt door o.a. de volgende partijen waarvoor alvast onze dank voor de inzet. 

W. ten Ham constructie, Hardeman & van Harten, De Boer dakbedekkingen Haro Aluminium, Alpha deuren, Velux Commercial, Dorrestijn , Augustinus, Bruil EBM, Metselgilde, ITN installatietechniek, Techtron, SBB Binnenafbouw, MP Liften, Interior Glassolutions, Graafstra, Burghouwt, DIC Brandwering, Hardeman Interieurbouw, Rikkert Afbouwgroep, MBI, DIBA Groep, Bert van Kruistum PajacoBrouwer Projectstoffering

Toolbox en bouwbezoek

De toolboxmeeting is een mooie gelegenheid om samen met collega’s de bouwplaats te bezoeken. Deze keer waren we bij de nieuwbouw van het bedrijfspand van het IW4 waar ook Wijkservice Veenendaal gevestigd wordt en de oefenlocatie van de brandweer ondergebracht wordt.

De bouw van het nieuwe bedrijfspand voor deze gezamenlijke gemeentelijke bedrijven heeft onlangs weer een mooie nieuwe mijlpaal bereikt; we zijn wind- en windwaterdicht!
In september zijn we gestart met de afbouw en de eerste contouren van de kantoren en productieruimten zijn inmiddels zichtbaar.

START AFBOUW

De bouw van het nieuwe bedrijfspand voor IW4, Wijkservice gemeente Veenendaal en de Brandweer heeft weer een mooie nieuwe mijlpaal bereikt; we zijn wind- en windwaterdicht!

Dat houdt in dat we vorige maand ook zijn gestart met de afbouw van het pand. De eerste contouren van de kantoren en productieruimten zijn inmiddels zichtbaar. De mijlpaal is bereikt met hulp van onze gewaardeerde leveranciers en onderaannemers:

VIERING HOOGSTE PUNT

Onder toeziend oog van verschillende genodigden werd vorige week het hoogste punt gevierd voor de nieuwbouw van het bedrijfspand voor IW4, Wijkservice Veenendaal en de oefenlocatie van de brandweer.
De jongste medewerker van IW4 en een medewerker van Wijkservice kregen de eer om vanuit een hoogwerker boven op het dak de vlag in de mast te hijsen.

HetWerktNuGemeente Veenendaal

UPDATE JUNI

Sinds enkele weken is W. ten Ham Constructie gestart met de montage van de staalconstructie en het leggen van de kanaalplaatvloeren van Bruil EBM Beton. De bouw vordert gestaag en inmiddels is ook Hardeman & Van Harten gestart met de dak- en wandbeplating zodat vanaf volgende week De Boer Dakbedekkingen kan starten met de dakbedekking. Onze eigen vaklieden beginnen deze week met de houten stelkozijnen welke aan onze eigen werkplaats worden geproduceerd met hout van onze trouwe leverancier Tulp-Bijl.

START WERKZAAMHEDEN

We zijn begin maart gestart met de werkzaamheden aan de Transformatorstraat 1 in Veenendaal waar wij een nieuw duurzaam bedrijfspand gaan realiseren voor IW4, Wijkservice en de brandweer. De firma Dorrestijn Veenendaal is een flink eind op weg met het grondwerk en vorige week is de firma Augustinus B.V. gestart met de funderingswerkzaamheden.

Startsein bouw

Afgelopen vrijdag hebben wij officieel getekend voor de bouw van een gezamenlijk pand in Veenendaal bestemd voor IW4, Wijkservice Veenendaal en de oefenlocatie van de Brandweer. In februari 2022 starten we met de bouw.

Het pand zal energieneutraal gebouwd worden met duurzame materialen. Met zicht op de toekomst worden er 1300 zonnepanelen toegevoegd aan dit pand.

We kijken ernaar uit om van daadwerkelijk van start te gaan! Naar verwachting is het pand in het voorjaar van 2023 gereed.

Waar bent u naar op zoek?