Koningin Beatrixschool Kootwijkerbroek

UPDATE OKTOBER 2022

De buitenzijde is nagenoeg gereed, inmiddels zijn we volop bezig met onze ‘afbouwtrein’. De stukadoor is bijna klaar, de behanger op de helft en binnenkort worden de verlaagde plafonds aangebracht. De verwachting is dan ook dat we eind 2022 kunnen opleveren.

In het nieuwe jaar krijgen de kinderen weer les in hun “oude vertrouwde” school in een nieuw jasje! Gisteren zijn alle kinderen op bezoek geweest in de school. Ze mochten zelfs even metselen met onze vakmensen Melvin Neijmeijer en Aart Mostert.

ONTHULLING BOUWDOEK

Samen met de leerlingen, meesters en juffen van de Koningin Beatrixschool in Kootwijkerbroek is vorige week woensdag gevierd dat de bouw is gestart. Inmiddels is het sloopwerk aan het bestaande gebouw afgerond en is de fundering van de uitbreiding gestort.

START VERBOUWING

Onlangs zijn we gestart met het grootschalig verbouwen van de Koningin Beatrixschool te Kootwijkerbroek. Van het bestaande pand blijft het casco bestaan, maar zelfs de bestaande buitengevels gaan er af. Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden afgerond en worden de funderingen van het nieuw te bouwen deel gestort.

Vernieuwbouw Koningin Beatrixschool

Recent hebben wij onze handtekening gezet voor de vernieuwbouw van de Koningin Beatrixschool in Kootwijkerbroek. In 2023 zal Kootwijkerbroek beschikken over een toekomstbestendig en modern schoolgebouw. Het wordt een duurzaam gebouw dat voldoet aan de geldende BENG-normen. Met de verduurzamingsslag krijgt het gebouw een vriendelijke, eigentijdse uitstraling.

 

Waar bent u naar op zoek?