Koningin Beatrixschool Kootwijkerbroek

Opening

De Koningin Beatrixschool in Kootwijkerbroek hebben wij in een nieuw jasje mogen steken.

Dit project is een mooi voorbeeld van #circulair bouwen. De bestaande vloeren en de constructie zijn grotendeels gehandhaafd. De buitenschil is volledig geïsoleerd en geüpgraded, ook de installaties zijn geheel vernieuwd, hiermee is het gebouw volledig verduurzaamd en voldoet het gebouw aan de huidige eisen.

Tijdens de opening hebben wij samen met @vanveldhuizen en @ITH een blijvende herinnering in de vorm van een boom op het schoolplein aangeboden.  

Update november

Nog een paar weken te gaan tot aan de oplevering!

UPDATE OKTOBER 2022

De buitenzijde is nagenoeg gereed, inmiddels zijn we volop bezig met onze ‘afbouwtrein’. De stukadoor is bijna klaar, de behanger op de helft en binnenkort worden de verlaagde plafonds aangebracht. De verwachting is dan ook dat we eind 2022 kunnen opleveren.

In het nieuwe jaar krijgen de kinderen weer les in hun “oude vertrouwde” school in een nieuw jasje! Gisteren zijn alle kinderen op bezoek geweest in de school. Ze mochten zelfs even metselen met onze vakmensen Melvin Neijmeijer en Aart Mostert.

ONTHULLING BOUWDOEK

Samen met de leerlingen, meesters en juffen van de Koningin Beatrixschool in Kootwijkerbroek is vorige week woensdag gevierd dat de bouw is gestart. Inmiddels is het sloopwerk aan het bestaande gebouw afgerond en is de fundering van de uitbreiding gestort.

START VERBOUWING

Onlangs zijn we gestart met het grootschalig verbouwen van de Koningin Beatrixschool te Kootwijkerbroek. Van het bestaande pand blijft het casco bestaan, maar zelfs de bestaande buitengevels gaan er af. Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden afgerond en worden de funderingen van het nieuw te bouwen deel gestort.

Vernieuwbouw Koningin Beatrixschool

Recent hebben wij onze handtekening gezet voor de vernieuwbouw van de Koningin Beatrixschool in Kootwijkerbroek. In 2023 zal Kootwijkerbroek beschikken over een toekomstbestendig en modern schoolgebouw. Het wordt een duurzaam gebouw dat voldoet aan de geldende BENG-normen. Met de verduurzamingsslag krijgt het gebouw een vriendelijke, eigentijdse uitstraling.

 

Waar bent u naar op zoek?