Ruitenbeekschool Lunteren

Opening

Op 21 September is de officiële opening geweest van de Ruitenbeekschool in Lunteren.

Namens Kreeft willen wij iedereen bedanken voor het realiseren van dit mooie eindresultaat.

Fotografie: Linda Bouritius Photography

Feestelijke oplevering Ruitenbeekschool

Afgelopen maandag is na een bouwtijd van 10 maanden de Ruitenbeekschool in Lunteren opgeleverd. Met de ondertekening van het proces verbaal en de overhandiging van de sleutels werd het gebouw officieel overgedragen aan de gebruikers.

De komende weken gaat men de school verder inrichten en het terrein afronden om vervolgens vanaf medio augustus te verhuizen zodat de docenten en kinderen vanaf het nieuwe schooljaar van het prachtige en duurzame schoolgebouw gebruik kunnen maken.

Wij als Bouwbedrijf Kreeft kunnen met trots terugkijken op dit project in nauwe samenwerking met de bouwcommissie en Van Vliet Bouwmanagement.

BEZOEK

Afgelopen woensdag kwamen de twee kleutergroepen van de Ruitenbeekschool de bouwplaats bezoeken van hun nieuwe school in aanbouw. Een gezellige “kleine” onderbreking. We hopen de kinderen geënthousiasmeerd te hebben, want jong geleerd is oud gedaan!

EEN WELKOME ONDERBREKING

Onlangs werden wij en onze onderaannemers op de bouw blij verrast door een frietkar van onze opdrachtgever, waarvoor nogmaals hartelijk dank! Na deze welkome onderbreking werd er weer volop verder gebouwd. Hierbij een aantal foto’s van de voortgang.

UPDATE FEBRUARI 2022

De contouren van de nieuwe Ruitenbeekschool krijgen steeds meer vorm. Onlangs zijn door de firma V/d Kamp Staalkonstruktie de stalen dakplaten gelegd en inmiddels is de firma Felspartners gestart met de realisatie van het aluminium felsdak. De houtskeletbouw wanden van Timmerfabriek De Stroet staan allemaal mooi op lijn gesteld door onze vakkundige medewerkers en volgende week begint William Boon met het gevelmetselwerk. Vanaf week 8 zullen we aanvangen met de afbouw.

UPDATE OKTOBER 2021

De aannemingsovereenkomst is op 15 oktober 2021 getekend voor de nieuwbouw van de Ruitenbeekschool in Lunteren.

In de stralende zon werd door Gert van Driesten (onze technisch directeur) en Dirk van Beek (voorzitter bestuur Stichting Scholen met de Bijbel te Overwoud) de handtekening gezet onder het contract.
Aansluitend werd onder toeziend oog van de genodigden het bouwbord onthuld door Leen van Dijk (directeur Ruitenbeekschool) en Leon Meijer (wethouder gemeente Ede).

We hopen met zijn allen op een voorspoedige bouw welke naar verwachting juli/augustus 2022 gereed zal zijn.

Waar bent u naar op zoek?