40 appartementen Gran Partita Amersfoort

Gran Partita is opgeleverd!

Alle 40 appartementen aan de Mozartweg in Amersfoort zijn inmiddels opgeleverd en de bewoners hebben de sleutel ontvangen.

Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe!

Update mei 2020

De gevelsteiger en torenkraan zijn onlangs gedemonteerd en het resultaat willen we graag met u delen door middel van deze dronevideo. De vorderingen verlopen voorspoedig en de afbouw is in volle gang.

Deze week wordt er een begin gemaakt met het spuitwerk van de plafonds en gaan we aansluitend starten met de afmontage van de installaties, schilderwerk en verdere afwerking van de appartementen en algemene ruimten.

Update April 2020

Gran Partita komt uit zijn jasje

We zijn onlangs begonnen met het afwerken van de gevel en laten zakken van de gevelsteiger. De prachtige rijke detaillering van de gevel begint nu tot zijn recht te komen. We verwachten eind april de gevels gereed te hebben en de gevelsteiger verwijderd om vervolgens begin mei de torenkraan te kunnen demonteren.

De afbouw van de appartementen gaat gestaag door. De binnenwanden zijn op 2 verdiepingen na allemaal gereed, de dekvloeren zijn gesmeerd van de begane grond t/m de 3e verdieping en de stukadoor is vorige week begonnen met het stukadoren van de wanden op de begane grond. De tegelzetter heeft inmiddels de badkamers op de begane grond voorzien van wandtegelwerk.
In de kelder gaan we na Pasen starten met de realisatie van de bergingen.

Update Februari 2020

Hoogste punt nadert
We bouwen gestaag door en over 4 á 5 weken verwachten we het hoogste punt te bereiken. We zijn nu bezig met het lijmen van de laatste kalkzandsteenwanden op de 7e verdieping en eind volgende week gaan we de dakvloer storten.
Sinds vorige week zijn we ook gestart met de afbouw op de begane grond en 1e verdieping. De eerste metal stud wanden staan waardoor de appartementen steeds meer vorm krijgen.

Update November 2019

Stand van zaken “Gran Partita” in dronebeelden

De bouw van de 40 appartementen aan de Mozartweg in Amersfoort loopt volgens planning en komt inmiddels bijna boven de eerste boomtoppen uit. We verwachten de eerste week van november de 4e verdiepingsvloer te storten. Omdat we jullie graag een beeld willen geven van de voortgang hebben we een aantal mooie dronefoto’s laten maken.

Tweede verdiepingsvloer gestort

Eerste verdiepingsvloer

Voor de bouwvakvakantie is de eerste verdiepingsvloer van de 40 appartementen gestort, en de wapening voor in de betonwanden is geplaatst.
Inmiddels weer volop bezig met de wanden.
Op naar de volgende verdiepingsvloer.

Begane grondvloer gestort

Feestelijk moment

In het bijzijn van de kopers en andere belanghebbenden hebben wij op woensdag 25 juni een feestelijk moment georganiseerd op de bouwplaats. Op deze manier is de bouw officieel begonnen.

Torenkraan geplaatst

Vandaag de torenkraan geplaatst. Bedankt mannen van Teka kranen voor jullie inzet met deze tropische temperaturen.

Keldervloer gestort

Na een dag hard werken is er ruim 400 m3 beton gestort voor de keldervloer van Gran Partita.

Heiwerk Gran Partita

We zijn gestart met de heiwerkzaamheden voor de 40 appartementen, daarna gaan we de bouwput uitgraven en starten met het betonwerk van de kelder.

Nieuwbouw 40 appartementen “Gran Partita” Amersfoort

De officiële realisatie-overeenkomst getekend tussen Bouwbedrijf Kreeft en Plané Vastgoedontwikkeling voor de bouw van 40 appartementen “Gran Partita” aan de Mozartweg te Amersfoort. Wij zijn zeer verheugd met deze opdracht en verwachten hiermee 4e kwartaal van dit jaar te kunnen starten.

Waar bent u naar op zoek?