47 woningen Akkerwinde Fase 2 Scherpenzeel

Akkerwinde Fase 2 opgeleverd!

De oplevering van de laatste woningen op het project Akkerwinde in Scherpenzeel is een feit. Klein beetje jammer zelfs dat zo’n mooi project nu klaar is. We kunnen terugkijken op een mooie samenwerking met De Bunte Vastgoed Oost en Woonstede.
In ruim 1,5 jaar staan er nu 124 prachtige woningen in een dito wijk.

Update december 2020

Met deze dronefoto’s geven we u graag een kijkje in de huidige stand van de werkzaamheden in de nieuwbouwwijk op Plan Akkerwinde fase 2.

Inmiddels zijn de eerste 7 woningen opgeleverd en zullen we voor de kerstvakantie nog 8 woningen opleveren.
Verder hopen we zowel het metselwerk als het aanbrengen van de dakpannen op alle woningen voor de kerstvakantie afgerond te hebben.

In week 52 gaan we er even tussenuit en in week 1 zullen we de draad weer oppakken.

Update 4

Met deze dronefoto’s geven we u graag een kijkje in de huidige stand van de werkzaamheden in de nieuwbouwwijk op Plan Akkerwinde fase 2 te Scherpenzeel.

Update 3

Na onze welverdiende bouwvakantie draaien we al weer volop door. De eerste 15 woningen zitten inmiddels onder de kap en deze week zullen we ook de eerste pannen aan gaan brengen.

Verder zijn er meerdere metsel- en lijmploegen aan het werk waardoor de ruwbouw snel vordert. We hopen het lijmwerk eind oktober geheel gereed te hebben.

De afbouw is ook al opgestart en we zijn volop bezig met het aanbrengen van de trappen, binnenwanden en de binneninstallaties.

Helaas kan het start bouw moment op 15 september in verband met de corona maatregelen geen doorgang vinden, maar zullen onze kopers individueel geïnformeerd worden over de komende kijkdagen.

Update 2

Met deze dronefoto’s geven we u graag een kijkje in de huidige stand van de werkzaamheden in de nieuwbouwwijk op Plan Akkerwinde fase 2 te Scherpenzeel.

De ruwbouw is inmiddels in volle gang en we hopen deze week ook te starten met het ontgraven van de laatste 6 woningen. De begane grondvloeren van de eerste 28 woningen zijn reeds aangebracht en we zijn met meerdere ploegen aan het lijmen.

Deze week zullen ook de eerste dakelementen worden aangebracht en zullen we een aanvang maken met het isolatie- en metselwerk.

De bouw is in week 32, 33 en 34 gesloten en we zullen na de bouwvakantie starten met de afbouwwerkzaamheden.

 

Update 1

Begin mei zijn we ook gestart met de bouw van 47 woningen, fase 2 Plan Akkerwinde.

We zijn deze woningen volop aan het ontgraven en de funderingsbekistingen aan het aanbrengen.

Afgelopen week is de 1e verdiepingsvloer van blok 10 reeds aangebracht waarna we in de loop van deze week verder kunnen gaan met het lijmwerk.

Verder hebben we de funderingen van bouwnummer 67 t/m 76 gestort en kunnen we daar, nadat het leidingwerk onder de vloeren is aangebracht, de begane grondvloeren gaan aanbrengen.

Eerste 28 woningen Akkerwinde fase 2 in de verkoop

Afgelopen week zijn onder grote belangstelling de eerste 28 woningen van Akkerwinde fase 2 in de verkoop gegaan. Het betreft een uiteenlopend plan bestaande uit levensloopbestendige-, twee-onder-één-kap-, hoek-, midden- en vrijstaande woningen.

Ook deze wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Velden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

Mocht u interesse hebben in één van deze woningen dan kunt u contact opnemen met één van de betrokken makelaars, Molenbeek Makelaars Woudenberg of T&A van Es Makelaardij.

Waar bent u naar op zoek?