Services

Als allround bouwbedrijf bieden we behalve het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en renoveren van woon-, werk- en leefomgevingen ook vakkundig schadeherstel en een betrouwbare calamiteitenservice aan. Heeft u nu een storing te melden? Neem dan direct contact op!

LET OP: Voor schades buiten kantooruren zijn we bereikbaar op 06 – 5127 0343.

Storing melden

Schadeherstel

Wanneer u te maken krijgt met schade aan uw woning, kantoor of bedrijfspand door brand, storm, lekkage, inbraak en dergelijke, wilt u dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. Door onze jarenlange ervaring met het herstellen van dit soort schades, korte aanrijtijden en knowhow van de verzekeringswereld kunnen wij uw probleem adequaat oplossen. Het stappenplan bij schades kunnen we onderverdelen in een calamiteitenservice en in totaalschadeherstel.

Stap 1: Calamiteitenservice

Het komt regelmatig voor dat er noodvoorzieningen getroffen moeten worden om verdere schade te voorkomen.  Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van een woning bij een inbraak, het stutten van een ingezakte gevel of het waterdicht afdekken van een lekkend dak. U kunt ons rechtstreeks inschakelen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Stap 2: Ontzorgen bij totaal schadeherstel

Nadat de noodoplossingen zijn getroffen om gevolgschade te voorkomen, zorgt Bouwbedrijf Kreeft voor het totale hersteltraject. Voordat we met het werkelijk herstellen kunnen beginnen, dienen we eerst overeenstemming te hebben met uw verzekeringsmaatschappij. Dit overleg regelen wij voor u en stemmen ons plan van aanpak (incl. bijbehorende schadebegroting) af met de expert. Na goedkeuring brengen wij uw vastgoed weer zorgvuldig terug in de oorspronkelijke staat.

Waar bent u naar op zoek?