Winkelpand met 7 appartementen Ede

AFRONDING

Inmiddels zijn de gevelsteigers gedemonteerd en eind april leveren we het pand op aan de opdrachtgever. Tot een jaar geleden was hier een bakkerij/eethuis gevestigd en werden de bovenliggende ruimtes niet gebruikt. Er is nu een mooie nieuwe winkelruimte te huur en er zijn 7 appartementen gerealiseerd. Een enorme aanwinst voor het centrum van Ede! 🤩

UPDATE DECEMBER 2021

Aan de hand van deze dronefilm geven u graag weer een inkijkje in de werkzaamheden aan het Maandereind te Ede.

Inmiddels liggen de vloeren op de 1e en 2e verdieping en zijn de betonwanden geplaatst.

Ook hebben we de gevelkozijnen aangebracht en plaatsen we deze week de houtskeletbouw (HSB) dakelementen en resterende HSB gevelelementen zodat we voor de kerst wind- en waterdicht zijn.

Update november 2021

Update November 2021

In het centrum van Ede realiseren wij voor een van onze vaste opdrachtgevers een nieuw winkelpand met 7 bovenliggende appartementen aan een drukke winkelstraat.
Na de sloop van het oude pand en het aanbrengen van de fundering en de begane grondvloer, zijn we momenteel alle prefab betonwanden van de begane grond aan het plaatsen. Dit is een flinke uitdaging door de beperkte ruimte en de omliggende bebouwing.
Een sterk staaltje vakwerk van onze collega’s in samenwerking met G. van Beek en Zn. Betonindustrie B.V. en Van den Brink Kraan & Hoogwerker Verhuur B.V.

Waar bent u naar op zoek?