Nieuwbouw gezondheidscentrum en 29 zorgappartementen

Opening 29 appartementen en gezondheidscentrum Vathorst

Zaterdag 25 mei vond de feestelijke opening plaats van de 29 appartementen van Omnia Wonen en het naastgelegen gezondheidscentrum Vathorst aan de Heideweg in Amersfoort.

De vele belangstellenden zagen hoe wethouder Menno Tigelaar, directeur Monique Govers van Omnia Wonen en Jan Pier van Kooten van Huisartsenpraktijk Vathorst aan de strikken trokken om de gebouwen officieel te openen.

Oplevering

Voortgang werkzaamheden 29 appartementen en zorgcomplex aan de Heideweg te Amersfoort

Na de afgelopen vorstperiode zijn wij weer volop in uitvoering, de funderingsbalken zijn gestort en momenteel wordt de binnenriolering aangebracht.

Gestart met het aanbrengen van de mortelschroefpalen

Voor Omnia Wonen bouwen we 29 zorgappartementen en in opdracht van VKD VOF (Huisartsenpraktijk Vathorst, Huisartsen OranjeKliniek Vathorst, Fysio FyZie en Apotheek Heideweg) een gezondheidscentrum. Deze week zijn we gestart met het aanbrengen van de mortelschroefpalen

Start bouw gezondheidscentrum en 29 zorgappartementen

Afgelopen donderdag werd de start gevierd van de bouw van een gezondheidscentrum en 29 huurappartementen aan de Heideweg te Amersfoort. Het gezondheidscentrum zal in opdracht van Huisartsenpraktijk Vathorst, Huisartsen OranjeKliniek Vathorst en Fysio FyZie en Apotheek Heideweg worden gerealiseerd. De 29 huurappartementen worden turnkey gerealiseerd voor Omnia Wonen.

Ontwikkeling is in samenwerking met Built by De Wildt.

Waar bent u naar op zoek?