Nieuw- en verbouw “Het Hart” van de Hartenberg

Gerenoveerde kerk op De Hartenberg in Wekerom officieel geopend

Het vijftigjarige bestaan van zorginstelling ’s Heeren Loo is zaterdag 18 mei jl. gevierd met de officiële opening van ontmoetingscentrum Het Hart van de Hartenberg in Wekerom. In opdracht van ’s Heeren Loo hebben wij het voormalige kerkgebouw uit de jaren zestig verbouwd naar een duurzaam kerkgebouw en multifunctioneel ontmoetingscentrum. Tijdens de opening spraken Anke Visserman en Kees Erends over het verleden en de toekomst van De Hartenberg.

De Hartenberg in Wekerom is een zorgpark waar mensen met een verstandelijke en/of andere beperking wonen, werken, leren en recreëren. Te midden van woon- en recreatieruimtes staat op het terrein de markante kerk en haar aanbouw. Deze vernieuwde ontmoetingsplek gebruikt ’s Heeren Loo doordeweeks voor dagbesteding en bedrijfsmatige activiteiten zoals congressen. In het weekend biedt het Hart van de Hartenberg ruimte voor kerkdiensten, ontspanning en ontmoeting.

Bouwbedrijf Kreeft werkte samen met haar partners BAM Bouw en Techniek en RTP Elektrotechniek aan een energiezuinig gebouw dat aansluit op de wensen van alle gebruikers.

Opening gerenoveerde kerk op De Hartenberg in Wekerom

Het vijftigjarige bestaan van zorginstelling ’s Heeren Loo zal morgen 18 mei gevierd worden met de officiële opening van ontmoetingscentrum Het Hart van de Hartenberg in Wekerom.

In opdracht van ’s Heeren Loo hebben Bouwbedrijf Kreeft, BAM Bouw en Techniek en RTP Elektrotechniek het voormalige kerkgebouw uit de jaren zestig verbouwd naar een duurzaam kerkgebouw en multifunctioneel ontmoetingscentrum.

De Hartenberg in Wekerom is een zorgpark waar mensen met een verstandelijke en/of andere beperking wonen, werken, leren en recreëren. Te midden van woon- en recreatieruimtes staat op het terrein de markante kerk en haar aanbouw. Deze vernieuwde ontmoetingsplek gaat Heeren Loo doordeweeks gebruiken voor dagbesteding en bedrijfsmatige activiteiten zoals congressen. In het weekend biedt het Hart van de Hartenberg ruimte voor kerkdiensten, ontspanning en ontmoeting .

Bouwbedrijf Kreeft werkte samen met haar partners BAM Bouw en Techniek en RTP Elektrotechniek aan een energiezuinig gebouw dat aansluit op de wensen van alle gebruikers.  Wij wensen de bewoners en (toekomstige) bezoekers een aangenaam verblijf in kerkgebouw en het ontmoetingscentrum.

Nieuw- en verbouw “Het Hart” van de Hartenberg

Er wordt door iedereen ontzettend hard gewerkt om dit prachtige werk op tijd op te leveren, begin december wordt het bestaande gebouw over gedragen aan de opdrachtgever.

art impression

Waar bent u naar op zoek?