Gezondheidscentrum Vleuten

Update november 2021

Het Gezondheidscentrum Vleuten is in een periode van 24 weken gerealiseerd. Het project kenmerkt zich door het aparte metselwerk wat het gebouw bijzonder maakt. Circa 80000 stenen zijn in een halfsteens verband gemetseld met daarin allerlei verspringende en terugliggende vlakken. Met name de entree is het bezichtigen waard.
Wij hebben de volledige ruwbouw, met daarbij een stukje afbouw (cementdekvloeren en stucwerk), liftinstallatie, riool- en pluviasysteem en daktuin voor haar rekening genomen. Na realisatie heeft de opdrachtgever het afbouwpakket voor haar rekening genomen.

Update Juni 2021

Aan de hand van deze onlangs geschoten dronefoto’s geven u graag weer een inkijkje in de werkzaamheden aan het Gezondheidscentrum te Vleuten.

Het dak is onlangs geplakt en het pand is inmiddels volledig wind- en waterdicht. De isolatie- en metselwerkzaamheden zijn al een aantal weken in volle gang en we hebben een begin gemaakt met de afbouwwerkzaamheden.

Als het mooie weer de komende weken aan blijft houden verwachten we het pand nog ruim voor de bouwvakantie op te kunnen leveren.

 

Start bouw Gezondheidscentrum

In opdracht VastZoed Vleuten en in samenwerking met Build by De Wildt en Bakers Architecten zijn wij onlangs gestart de met de bouw van een Gezondheidscentrum in Vleuten.
Inmiddels is de eerste verdiepingsvloer al aangebracht. Aan de hand van deze dronefoto’s geven wij u graag een inkijkje in onze werkzaamheden.

Waar bent u naar op zoek?