Verbouwing IBS Al Amana

Update November 2020

Begin maart 2020 zijn wij gestart met het in twee fases verbouwen van de IBS Al Amana school in Zeist.
Bij de verbouwing is de gehele gevel voorzien van nieuwe gevelkozijnen en dakranden. De spouwmuren zijn geïsoleerd en het gevelmetselwerk is voorzien van een terracotta kleur. De dakbedekking inclusief isolatie is vernieuwd. Daarnaast zijn alle binnenwanden eruit gehaald en is de gehele school opnieuw ingericht.
Door het gebruik van veel glas, zowel in de gevel als in de binnenwanden, geeft het de school een open karakter. De school is na de herfstvakantie in zijn geheel weer in gebruik genomen.

Update Juni 2020

In opdracht van IBS Al Amana zijn we bezig met de verbouw van een bestaande school in Zeist. In eerste instantie was het de bedoeling om de school in 4 fases te verbouwen. Als gevolg van de corona maatregelen is in overleg met de opdrachtgever besloten om de verbouw van de school in 2 fases te realiseren.

Voor de bouwvakvakantie wordt het eerste deel van de school opgeleverd. Hierdoor kan de school het nieuwe schooljaar weer lesgeven in 7 lokalen, een Multifunctionele ruimte en een ruimte voor een later te starten peuterspeelzaal.

Rond de herfstvakantie zal ook het tweede deel van de school, met onder andere nog 5 lokalen worden opgeleverd.

Waar bent u naar op zoek?