Overhandiging Certificaat NOM Keur

Datum

5 jaar geleden

Eerder konden we al melden dat we een NOM Keur certificaat op de propositie voor onze Flexvalley conceptwoning hebben behaald. Vanmiddag (woensdag 3 juli) was het dan tijd voor de officiële overhandiging van het bijbehorende certificaat op de bouwplaats in Renswoude.

Wat is de toegevoegde van de NOM keur?

Met de NOM keur onderstrepen we dat wij als Bouwbedrijf Kreeft een conceptuele en prestatiegerichte aanpak in de praktijk weten te brengen. En laten we collega aannemers en opdrachtgevers tegelijk zien dat Kreeft niet terugdeinst voor onderhoud gebaseerd op prestatiegaranties. Door daarnaast kennis op te doen en te delen willen wij onze positie in de regio versterken op het gebied van nieuwbouw en (prestatie)onderhoud.

Wat maakt het bouwconcept van ‘Flexvalley NOM woning’ zo bijzonder?

Met name omdat dit innovatieve concept zich laat kenmerken door de standaardisatie van de bouwmethodiek, terwijl de flexibiliteit tegelijkertijd behouden blijft. Denk hierbij aan flexibiliteit op het gebied van bijvoorbeeld maatvoering, type, gevel en installaties.

Welke toekomstplannen heeft Kreeft met deze manier van bouwen?

Als toekomstbewust bouwbedrijf en lokale ketenpartner is het de ambitie om ons op deze manier te onderscheiden en meerwaarde te bieden door:

  • Conceptueel te denken bij nieuwbouw
  • Focus te hebben op innovatie en duurzaamheid
  • Een voorloper te zijn op het gebied van de energietransitie.

Mede op basis van bovenstaande punten streven wij ernaar om op het gebied van prestatieonderhoud zowel meerjarige samenwerkingen met ketenpartners, als meerjarige contracten met opdrachtgevers aan te kunnen gaan.

Terug naar overzicht

Waar bent u naar op zoek?