Kreeft Hike & Bike 2019

Datum

5 jaar geleden

Vandaag kwamen veel sportieve ondernemers bij elkaar voor alweer de 9e editie van de “Kreeft Hike & Bike”. Dit netwerkevent wordt jaarlijks georganiseerd en is een aangename combinatie van sportief bezig zijn (wandelen of wielrennen), netwerken en last but not least het bijeenbrengen van sponsorgeld voor diverse goede doelen in de regio Foodvalley.

Maar liefst 100 deelnemers hadden zich vrijgemaakt van hun dagelijkse bezigheden en de fraaie omgeving van Scherpenzeel was voor hen dit keer de uitvalsbasis. Na een inspannende dag kon wethouder Tonnis van Dijk namens de organisatie maar liefst 4 cheques van ieder € 4.000,- overhandigen aan de vertegenwoordigers van de hiernavolgende goede doelen:
Meet-Inn Inloopcentrum, Ede, Kinderhospice Binnenveld, Barneveld, Voedselbank, Ede en Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei, Aanvullende Zorg Dagverpleging Oncologie, Ede .

En er zit zelfs ook nog een 5e cheque aan te komen, aangezien er op het laatste moment toch wat meer geld werd ingezameld dan waar eerder op werd gerekend.
Kortom, een prachtige, sportieve dag en een heel mooi resultaat. Deelnemers, reuze bedankt !!

Terug naar overzicht

Waar bent u naar op zoek?